Home Bag bloggen

Bag bloggen

HOFFGAARDS

 

Mit navn er Sara Hoffgaard og jeg står bag bloggen, Hoffgaards. Bloggen handler om livet som vegetar og mit lange kærlighedsforhold til madlavningen. Jeg er gladest når jeg kan stå bag gryderne og kokkerer. Inden jeg startede bloggen søgte jeg altid efter at måtte lave mad til folk. Jeg har derfor snart afholdt en del ”bare fordi” selskaber for min familie og venner.

Jeg læser ernæring og sundhed, og mangler et år for at være færdig. Pt. er jeg på orlov, da jeg har valgt at arbejde på bloggen i stedet, det tager nemlig lidt mere end et par timer om dagen, og skolen er derfor lige sat på stand by.
Jeg er typen der altid har lidt for mange jobs og lidt for mange bolde i luften. Men jeg kan egentlig meget godt lide det sådan.
For tiden kan jeg kalde mig, blogger, babysitter, ambassadør for Yourlocal, køkkenassistent hos Askovhus og madskribent hos Copenhagenfood.dk, det var vist nogen af de føromtalte jobs, som i kan se handler det hele meget om mad!

Blogindlæggene handler lidt om mig og en masse om maden.
Derudover vil jeg i opskrifterne sørge for at tage dig i hånden hvis du selv står og overvejer at blive vegetar eller bare ønsker at spise lidt mere grønt, og guide dig til at det ikke er så svært.
Efter jeg har oprettet bloggen har jeg set hvor stor interessen er for vegetarisk mad, og det er så skønt når i deler jeres erfaringer med retterne, så bliv endelig ved med det.

MANIFESTET

Bloggen er til for at inspirere, og du som læser er fri til at ændre retterne så de passer til dit humør og køleskab den pågældende dag.

Retterne er skabt så det ikke er nødvendigt at følge en lang indviklet opskrift for at opnå et godt resultat, her er der plads til at lege med maden!

Maden er grøn og retterne består hovedsageligt af grøntsager.

Maden er lavet fra bunden.

Jeg bruger som udgangspunkt årstidens råvarer.

Jeg har en sød tand, så bloggen vil også indeholder sager til at tilfredsstille denne.

Opskrifterne er mine egne, ligeledes er billederne.