Hjemmelavet grød med skyr, friske bær & karamelcreme
I den her opskrift har jeg prøvet at vise lidt forskelligt toppings til din morgen grød, grøden er lavet på vand da jeg topper med skyr og karamelcreme, og derfor synes det godt kan være lidt meget at bruge mælk til at lave grøden på.
Hvis du endnu ikke har prøvet at spise din grød med karamel creme også kaldet dulce de leche så kan jeg kun sige at det er på tide! Det smager mega lækkert ovenpå grøden, sødt og cremet – mums.
Hjemmelavet grød med skyr, friske bær & karamelcreme
Print opskriftIngredienser:
- Grød
- 3 dl havregryn
- 6 dl vand
- ½ tsk salt
- Toppings
- 2 bakker bær: blåbær og hindbær
- 1/2 dl græskarkerner
- 1/2 dl mandler
- 1 lille bæger skyr
Sådan gør du:
- Bland havregryn, vand og salt i en kasserolle, rør rundt ved middelvarme i ca. 5 min.
- Server alle toppings i små skåle.
- Kog vand til en god kop kaffe eller the.
- Sæt det hele på bordet, og hav en lækker morgen.