Home Book en madstylist

Book en madstylist

Hvad laver en madstylist?

Som madstylist sørger jeg for at skabe smukke velsmagende retter, der får tænderne til at løbe i vand og som visuelt fungerer godt på billeder. Når du booker mig sørger jeg for fade, tallerkener, skåle mm. jeg har et stort udvalg fundet på diverse loppemarkeder samt nyt regi.

Ønsker du at høre mere kan jeg kontaktes på info@hoffgaards.dk

Jeg arbejder pt. som freelance madstylist hos:

KAM PHOTOGRAHPERS hvor jeg arbejder som madstylist, mine opskrifter er blandt andet udgivet i ALT FOR DAMERNE.

♣ Jeg arbejder for COOP DK med at style mad til deres tilbudskataloger.

♦ Jeg har været madstylist for magasinerne KRYDDERIET og SAMVIRKE, under Madskribent Maria Meldgaard.

♠ Derudover er jeg en fast del af COPENHAGENFOOD.DK hvor jeg udgiver opskrifter, laver fotoreportager og er madskribent.

Du kan se mere i mit portofolio