Chaigrød opskrift, serveret med peanutbutter og hindbær
Jeg prøvede Chaigrød for første gang for nylig, til at starte med var jeg ikke fan. Jeg synes det havde en mærkelig konsistens, det tog dog ikke lang tid før jeg blev ret glad for smagen og konsistensen og med en lækker topping synes jeg det er en fantastisk morgenmad.
Chaifrø indeholder mange gode sager som; antioxidanter, omega-3-fedtsyrer, kalk og kostfibre. Så hvorfor ikke starte sin morgen med så mange sunde godter, jeg er i hvert fald overbevist. I denne opskrift har jeg blandt andet toppet chaigrøden med hjemmelavet æblekompot.
Jeg laver chaigrøden om aftenen da den skal stå i blød, hvis du synes den bliver lidt for fast om morgenen kan du bare tilsætte mere mandelmælk.
Grøden skal trække i ca. 2 timer hvis du ikke lader den stå over natten.
Chaigrød opskrift, serveret med peanutbutter og hindbær
Print opskriftIngredienser:
- Chaigrød
- 6 spsk chaifrø
- 4 dl mandelmælk
- Topping
- 2 spsk skyr
- 2 spsk æblekompot
- 2 spsk peanutbutter
- 1 håndfuld hindbær
- 2 spsk finthakket hasselnødder
Sådan gør du:
- Rør chaifrø og mandelmælk sammen i en skål, stil på køl i min. 2 timer, eller natten over.
- Tilsæt overstående toppings, eller tilsæt selv hvad du synes kunne være lækkert.



