Dulce de leche – nem og lækker karamelcreme
Jeg har for første gang prøvet at lave dulche de leche, og wow hvor er det bare nemt og lækkert.
Jeg skulle bage en kage den anden dag, til et styling job hvor der skulle bruges kondenseret mælk til cremen. Jeg havde helt glemt hvor simpelt det er at bruge kondenseret mælk. Jeg har efterfølgende eksperimenteret lidt med det og blandt andet lavet fudge, se opskrift her.
Dulce le leche, kan bruges til lidt af hvert. Jeg vil bruge det ovenpå min morgen grød, eller som en nem aften snack med en klat skyr.
Derudover har jeg brugt karamelcremen i de her fastelavnsboller, det virkelig godt.
God fornøjelse.
Dulce de leche – nem og lækker karamelcreme
Print opskriftIngredienser:
- 1 dåse kondenseret mælk (400ml)
Sådan gør du:
- Placer dåsen i en gryde, dækket af vand
- Lad vandet koge i 2-3timer, det kan være nødvendigt at tilsætte mere vand undervejs. Lad dåsen køle af
- Din dulce de leche er færdig når dåsen er kold, åben den og se den smukke karamelcreme.