GEDEOST SALAT MED SENNEP & HINDBÆR
En lækker salat fyldt med smag og smukke farver. Den bagte gedeost giver en skøn fedme og hindbærene giver sødme og syrlighed.
Så er vi nået til vejs ende i mit lille “video advents projekt”. Jeg håber i har kunne lide de vidoer jeg har lagt op??
Den sidste video er ikke så klassisk julet, men jeg synes det er helt ok at invitere nye retter ind på julebordet.
Salaten her er fyldt med smag, bid og sprødhed hvilket gør den ret lækker på julebordet. Hvis du stadig mangler lidt inspiration til hvad du skal servere eller spise som vegetar juleaften kan du kigge med i mit julekatalog her.
OG ellers er der bare tilbage at sige rigtig GLÆDELIG JUL ♥♥♥
GEDEOST SALAT MED SENNEP & HINDBÆR
Print opskriftIngredienser:
- Dressing
- 1 tsk olien olie
- 1 tsk honning
- 2 tsk balsamico
- 1 tsk dijon sennep
- Salat
- 1 bakke blandet salat
- ½ pære
- 1 rulle gedeost
- 1 bakke hindbær
Sådan gør du:
Bland alle ingredienserne til dressingen, stil til siden.
Skær gedeosten i 1 cm tykke skiver, bag i ovnen i 10-15min.
Hak pæren i mundrette bider. Anret salaten i en skål, top med pære, hindbær, gedeost og dressing.