Klatkager med sukker & kandiserede urter
Ingen jul uden risengrød! I mit barndomshjem spiste vi risengrød året rundt, som regel når min mor ikke var hjemme og min far skulle stå for maden. Der blev altid lavet en ekstra stor portion så der var nok til klatkager til dagen efter. Klatkager er for mig en juleklassiker og her er med bud på lækre klassiske klatkager.
Jeg har toppet klatkagerne orange is, mandler og med kandiserede urter, se opskriften her
Vil du have flere lækre vegetariske juleopskrifter? Så kig med her.
Klatkager med sukker & kandiserede urter
Print opskriftIngredienser:
- 250g risengrød
- 2 spsk hvedemel
- 1 æg
- 1 tsk. bagepulver
- Skal fra 1 citron
- 1 tsk. rørsukker
Sådan gør du:
Klatkager
- Rør alle ingredienserne til klatkagerne sammen i en skål, stil dejen på køl i 30min.
- Steg klatkagerne på en varm pande med en klat smør, ca. 5 min. på hver side.
♣Server klatkagerne lune drysset med sukker og kandiserede urter