Lækre og sprøde polenta pomfritter
Jeg serverede de her polenta pomfritter for min søde familie den anden dag, og de blev modtaget med stor begejstring. Opskriften er nu blevet en fast del af mine opskrifter, de smager simpelthen SÅ godt. Fritterne bliver vildt sprøde udvendigt og indvendigt dejligt bløde. Du kan selv tilsætte smag, jeg har indtil videre prøvet med frisk rosmarin og salvie begge dele er virkelig lækkert.
Du kan selv tilsætte smag eller servere dem som de er.
Lækre og sprøde polenta pomfritter
Print opskriftIngredienser:
- 250g polenta
- 1 l vand
- Olie
- Salt
Sådan gør du:
Hvis du vil have friske krydderurter i dine pomfritter, så er det en god ide at lægge dem i det kogende vand inden du tilføjer polentaen.
- Bring en gryde med vand i kog. Tilsæt polentaen under konstant omrøring, husk at rør godt rundt så der ikke kommer klumper i.
- Hæld grøden i en bradepande, grøden skal være ca. 1 cm høj, sæt på køl i to timer.
- Efter to timer skærer du polentaen i 1 cm tykke pomfrit stave, læg dem på en bageplade og vend i olie.
- Bag i ovnen i 30-40min ved 200grader de er klar når de er smukke gyldne.

