Nem vegetarisk julemad:
Quorn med appelsin og stjerneanis
Mangler du en vegetarisk opskrift på god julemad, så har jeg her svaret. Tænker du også at det godt må være en rigtig dejlig nem ret, du skal have at spise i år… så skal du lave den her opskrift! Du kan købe quorn i Irma, en pose koster 30kr og du finder dem på frost. Det eneste du så skal gøre er at gå hjem, tø quornen op og mariner den, gerne et par timer inden den skal serveres. Til sidst steger du så quornen på panden, virkelig nemt – og fordi du marinerer quornen i appelsin og stjerneanis kommer den til at smage skønt af jul, velbekomne og glædelig jul.
Vil du have flere lækre vegetariske juleopskrifter? Så kig med her.
Nem vegetarisk julemad: Quorn med appelsin og stjerneanis
Print opskriftIngredienser:
- 1 appelsin, øko
- 10 stjerneanis
- 1 spsk olie
- 1 tsk salt
- en håndfuld rosiner
- 300 g quorn, bidder
Sådan gør du:
- Riv skallen af appelsin, og pres derefter appelsinen.
- Vend skal og saft fra appelsinen med stjerneanis, olie, salt og rosiner, læg quorn i en frysepose og tilsæt marinaden.
- Læg blandingen på køl og lad det marinerer gerne et par timer og min. 30 min.
- Steg quorn og marinaden på en pande i 10min
♥Server med din ynglings julemad