Østershatte sauce med timian polenta
Så bliver det vidst ikke nemmere! Det eneste du skal gøre er at smide alle ingredienserne ned i en stegeso eller et ildfast fad. Derefter skal retten hygge sig i ovnen i 30min og så har du den lækreste østershatte sauce / svamperagout. Husk at nyde et stort glas rødvin til retten.
/Svampene til den her opskrift er sponsoreret af Beyondcoffee i et samarbejde jeg lavede for Copenhagenfood.dk hvis du har lyst til at læse min artikel om Beyondcoffee kan den læses her.
Østershatte sauce med timian polenta
Print opskriftIngredienser:
- sauce
- 400g svampe, renset
- 3 løg, skåret i både
- 2 fed hvidløg, grofthakket
- 1 dåse bønner, jeg brugte hestebønner, det svarer til ca. 250g drænet
- 250g cherrytomater, halveret
- 100g spinat
- 1 spsk. tørret timian
- salt og peber
- 1½dl rødvin
- 1½dl grøntsagsbouillon
- Polenta
- 200g polenta
- Salt og peber
- 2 kviste rosmarin
- Pynt med frisk rosmarin
Sådan gør du:
Sauce
- Find en stegeso eller et ildfast fad.
- Læg alle ingredienserne ned i fadet, top med rødvin og grøntsagsbouillon. Sæt i ovnen, læg låg på stegesoen. Hvis du bruger et ildfast fad skal du lukke af med et stykke sølvpapir.
- Bag i ovnen i 30min ved 200grader
- Kog imens polentaen efter anvisningen på pakken, tilsæt rosmarin i vandet og salt og peber
♥Server retten med en god skefuld polenta toppet med svamperagout



