Ovnbagte kartofler med rødløg
Det kan godt være en udfordring at finde på aftensmad retter når man bliver vegetar, det oplevede jeg i hvert fald. Når jeg har lidt ekstra tid så laver jeg ofte en masse forskellige retter med gode smage, som jeg så kan kombinerer til en samlet ret. Derudover tænker jeg nok mine retter lidt anderledes hvor det før handlede om hvad jeg skulle have til min bøf, så tænker jeg mere i hvilke slags retter jeg har lyst til og så erstatter jeg bare kødet med fx grøntsager. Her er det jo en ret enkel opskrift på kartofler men hvis du sætter dem sammen med; smørstegte porrer, majs med blåskimmel, semidried tomater og hestebønne pesto.Så bliver det altså en ret fin ret. Du kan også se det her indlæg hvor jeg har samlet en masse små retter.
Kartoflerne 2 personer - 200 g kartofler - 1 lille rødløg - olie - Salt Fremgangsmåde 1. Skyl kartoflerne. 2. Snit rødløget i både. 3. Vend kartofler og rødløg sammen på en bageplade med olie og salt. 4. Bag i ovnen ved 200 grader, i ca. 30-45 min. Afhængig af hvor store kartofler du bruger, brug en kniv til at stikke i en kartoffel, for at se om de er færdige, når kniven ikke sidder fast er kartoflerne færdige. Server varme.