Ovnbagte rodfrugter vendt med grønkål og parmesan
Jeg har her lavet en dejlig nem opskrift på rodfrugter som skiller sig lidt ud. Jeg har vendt rodfrugterne med parmesan og grønkål, det giver lidt ekstra smag og ser smukt ud.
Ovnbagte rodfrugter vendt med grønkål og parmesan
Print opskriftIngredienser:
- Rodfrugter
- 500g pastinak
- 500g gulerod
- 1 håndfuld revet parmesan
- 100g snittet grønkål
- Salt og peber
- - Olie
Sådan gør du:
- Skyl rodfrugterne
- Skær hver rodfrugt i fire lige dele, på langs
- Læg rodfrugterne på en bageplade beklædt med bagepapir. Vend rodfrugterne med grønkål, parmesan, olie, salt og peber.
- Bag i ovnen ved 200grader i 20-30min,
Rodfrugterne er færdige når de smukke gyldne og stadig har bid.