Pasta bøffer & lun salat med cherrytomater
Har du en rest spaghetti tilovers fra den kødsauce med spaghetti du lavede i går? Så kan jeg virkelig anbefale at du bruger spaghettien til at lave spaghetti bøffer. Det er måske lidt misvisende at kalde dem bøffer men jeg har ikke lige kunne komme på et mere passede ord, så hvis du har et forslag modtages det med kyshånd.
Men indtil da, kalder jeg dem bøffer. Spaghetti bøfferne får en vild lækker sprød overflade når de bliver stegt. Jeg har smagt dem til med hvidløg og frisk persille, men brug det du lige har i køleskabet. I salaten har jeg brugt aspagers broccoli, som er en krydsning mellem pak choi og broccoli. Grøntsagen har en dejlig smag af aspagers og broccoli (surprise), hvis du ikke lige kan skaffe asparges broccoli så brug enten asparges eller broccoli.
Pasta bøffer & lun salat med cherrytomater
Print opskriftIngredienser:
- Bøffer
- 350g kogt spaghetti
- 2 æg
- 1 dl majsmel/polenta
- 1 tsk salt
- 1 fed hvidløg (hakket)
- En håndfuld frisk hakket persille
- Salat
- 200g cherrytomater
- 200g asparges broccoli
- 1 rødbede (ca. 100g)
- 1 lille finthakket rødløg
- Olie
- Salt og peber
- Dressing
- 4 spsk cremefraiche
Sådan gør du:
<b>Bøffer</b>
- Vend spaghetti med æg, majsmel, salt, hvidløg og persille
- Form bøfferne med hænderne, du skal bruge en lille håndfuld til hver bøf.
- Steg bøfferne på en varm pande med olie, de er færdige når de er sprøde og gyldne
<b>Salaten</b>
- Snit asparges broccolien i stave på ca. 3 cm, skræl rødbeden og skær den i mundrette bider
- Svits asparges broccoli, rødbede og cherrytomater på en varm pande
- Drys rødløg over de pandestegte grøntsager, server salaten til bøfferne med cremefraiche til


