Porrersuppe med græskar og appelsin
Her kommer opskriften på verdens nemmeste suppe! Okay, måske en overdrivelse men den er i hvert meget nem at lave. Porrersuppen smager himmelsk. Jeg elsker at lave porrersuppe, da det er super nemt og billigt. Billige retter er et must når man er på SU. Porrersuppen her er med græskar og appelsin, som er en skøn kombi. Jeg har toppet suppen med ingredienser de fleste af os allerede har i køleskabet. Har du ikke det hele, så er det bestemt ikke et must. Du kan blot prøve dig frem med hvad du allerede har i køleskabet.
Vil du have flere suppe opskrifter så klik her.
Porrersuppe med græskar og appelsin
Print opskriftIngredienser:
- Suppen
- 3 porrer
- 500g græskar (du kan bruge hokkaido eller butternut)
- 1 l vand
- 1 spsk bouillon fra Herbamore eller en klassisk bouillon terning (grøntsags smag)
- Skal & saft fra en økologisk appelsin
- Salt
- Topping
- Et par skiver parmesan
- En skive rugbrød, bagt/ristet til den knaser godt
- Smuk grøn karse
- Græskarkerner ristet på panden til de popper
- Olivenolie så suppen skinner smukt
Sådan gør du:
Suppe
- Halver porrerne og skyl dem godt da porrer ofte gemmer på en masse jord, skær dem i 1-2cm tykke skiver.
- Skær græskarret i mundrette bider.
- Sauter porrer og græskar, indtil du de bliver lidt møre ca. 5-10min.
- Tilsæt vand og bouillon.
- Kog indtil porrer og græskar er møre.
- Blend suppe.
- Tilsæt appelsinsaft og skal, og smag til med salt.
- Server suppen lun med smuk topping. ♥