Sød omelet med kokos & friske bær
En morgenmad jeg altid vender tilbage til er banapandekager, eller vafler (se opskrift her). Det kan jeg dog godt køre lidt død i, og jeg blev derfor ret glad da jeg opdagede den her nye måde at lave dem på. I stedet for at bruge havregryn og mel, bruger jeg kokosmel! Omeletten bliver vildt saftig og sød, det smager skønt! Jeg har valgt at steget omeletten i kokosolie, får at skru lidt ekstra op for kokossmagen, hvis du ikke lige har kokosolie kan du bruge smør eller olivenolie.
Jeg servede den her omelet til en brunch med mine veninder, så lavede jeg bare to stk. til fire personer, og skar den over– se indlægget her for mere information.
Vil du have flere lækre opskrifter til din morgenmad eller brunch? Så kig med her.
Sød omelet med kokos og friske bær
Print opskriftIngredienser:
- Sød omelet
- 2 æg
- 1 banan
- 1 spsk. kokosmel
- kokosolie til stegning
- Topping
- 1 tsk. kokosmel
- 50g friske bær
- 2 spsk. piskefløde (pisket til flødeskum) kan erstattes af skyr
- 1 kvist mynte
- 1 æble, skiver heraf
Sådan gør du:
Sød omelet
- Mos banan og æg sammen i en skål med en gaffel, tilsæt kokosmel og rør rundt.
- Varm kokosolien på en varm pande
- Hæld blandingen på panden
- Det tager ca. 5-10min før omeletten er færdig, klap omeletten sammen og skub den over på en tallerken.
- Top omeletten kokosmel, bær, flødeskum, mynte og æbleskiver.