Spagetti med kantareller, grønkål & tomatsauce.
Findes der noget bedre end en god pasta ret? Det synes jeg ikke. Jeg elsker pasta! I denne opskrift har jeg brugt kantareller, grønkål, persille, tomatsauce & parmesan. Kantareller er ok dyre, så hvis du vil spare lidt penge, eller ikke lige kan få kantareller i dit lokale supermarked, så brug lige de svampe du kan skaffe. Jeg synes også det er ret lækkert at bruge lidt forskellige slags svampe. Jeg varmer tomatsaucen ved siden af retten, da du på den måde selv kan bestemme hvor meget sauce du har lyst til. Jeg spiste denne ret til frokost med mine forældre, og der brugte vi også lidt god trøffelolie, det kan varmt anbefales! Har du ikke lige trøffelolie så brug lidt god olivenolie og flagesalt, det bliver alle pastaretter ekstra lækre af.
Psssst… har du lyst til at vinde herlighederne på billedet, så scroll længere ned.
Spagetti med kantareller, grønkål & tomatsauce.
Print opskriftIngredienser:
- 2 løg
- 2 fed hvidløg
- 400 g kantareller eller andre svampe
- 200 g grønkål (vægt med stilk)
- 1 spsk. Hakket persille
- 100 g parmesan
- 400 g spaghetti
- 1 flaske tomat (polpa fra Il fornaio)
Sådan gør du:
- Skær løgene i både og fint hak hvidløg.
- Rens svampene.
- Klip eller skær bladene af grønkålens stilk, og hak dem groft.
- Fint hak persille.
- Svits løg og hvidløg på en pande med olie i 2 min.
- Tilsæt kantarellerne og svits yderligere et par minutter.
- Tilsæt grønkål og persille og svits yderligere i par minutter.
- Kog spaghettien efter anvisning på pakken.
- Lun tomatsaucen i en kasserolle.
- Tilsæt den kogte spaghetti til grøntsagerne og server straks.
- Server tomatsaucen og revet parmesan til retten.