Spaghetti squash opskrift med asiatisk strejf
Perfekt asiatisk salat til frokost eller som tilbehør til aftensmaden
spaghetti’en får en skøn smag af asien og squashen gør de stadig massere af bid
Spiralizer & salatbestik
Hvis du ikke lige ejer en spiralizer så brug et rivjern istedet, det vil selvfølgelig ikke, blive helt “spaghetti agtigt” men du vil stadig have den gode smag. Jeg købte min spiralizer for et par år siden, og jeg må indrømme at det meste af tiden, står den bare på hylden, og samler støv.
Fordi spiralizeren laver meget lange spaghetti’er, vil jeg anbefale dig at bruge salatbestik til at vende retten rundt med (på panden). Det gør det en en del nemmere, du kan også med fordel klippe lidt i spaghetti’en med en saks.
Spaghetti squash opskrift med asiatisk strejf
Print opskriftIngredienser:
- 2 squash
- 1 gulerod
- 1 lille løg
- 1 fed hvidløg
- 2 Forårsløg
- 1 lille knold ingefær
- 1 stang citrongræs
- 1 tsk grøn karrypaste
- 1 spsk sukker
- 1 lime
- ½ bdt. Koriander
- 5-10 stk Radiser
Sådan gør du:
Skyld squash og riv den til nudler på en spiralizer, sæt til siden.
Skær gulerod, løg og hvidløg i små tern.
Skræl ingefær og skær den derefter i små tern. Skær citrongræs i tynde skiver.
Sauter gulerod, løg, hvidløg, ingefær, citrongræs og karrypaste på en varm pande med olie. Lad det simre i 5 min, tilsæt squash og vend rundt. Smag til med sukker og limesaft. Sluk for blusset når squashen er lun. Server toppet med koriander og radiser.