Tacos opskrift med bønnefyld & røde spirer
De her tacos er helt perfekte på en lun sommerdag, de serveres nemlig kolde. I stedet for den klassiske taco har jeg brugt hjertesalat som jeg med til at gøre smagen mere frisk. Vil du hellere servere den i en klassisk taco så gør endelig det.
De sorte bønner er smagt til med ramsløg, hvis du ikke lige kan få fingre i ramsløg så brug frisk purløg eller et par fed hvidløg. Jeg har brugt røde spirer, du kan bruge alle spirer.
Retten er til fire, og vil fungere godt som en lille appiteser eller sammen med de andre opskrifter jeg har lavet på tortillas, eller måske sammen med tofuspyd?
Server med et iskoldt glas hvidvin, eller ønsker du at blive i det mexicanske tema kan du servere en lækker Margarita til!
Vil du have flere opskrifter opskrifter på god mexicansk mad? Så kig med her.
Tacos opskrift med bønnefyld & røde spirer
Print opskriftIngredienser:
- 2 ds. sorte bønner
- 150g creme fraiche
- 1 håndfuld grofthakket ramsløg eller purløg
- 2 hjertesalat
- 1 pakke røde spirer
Sådan gør du:
- Vend bønnerne med cremefraiche og ramsløg, smag til med salt og peber
- Skyld hjertesalaten og pil bladene af, lad dem tørre.
♥Server bønne fyldet på et salatblad og top med røde spirer.