Grød knækbrød med valnødder
Dejlig sund og velsmagende grød knækbrød, her med smag af valnødder.
Grød knækbrød, fungere perfekt til en skive god ost, eller som en sund sprød chips. Har du lavet grød til morgenmad, og har noget tilovers kan du med fordel bage det til knækbrød. Smør det tyndt ud på et bagepapir og bag det. Så får du brugt alle dine rester.
Grød knækbrødet her smager mildt af valnødder, hvis du vil have lidt mere smag så tilsæt krydderier til grøden, måske chili flager? eller tørret rosmarin – muligheder er der nok af.
Grød knækbrød med valnødder
Print opskriftIngredienser:
- 1 dl valnødder
- 1 dl havregryn
- 2 dl vand
- ½-1 tsk. salt
Sådan gør du:
Blend valnødder og havregryn til fint mel i en foodprocessor.
Hæld melet i en kasserolle, tilsæt vandet og kog til grød, det taget et par minutter.
Smag grøden til med salt og kydderier hvis du ønsker yderligere smag.
Beklæd en bageplade med bagepapir.
Tag den varme grød og smør den på bagepapiret, så tyndt som muligt.
Jo tyndere, jo sprødere bliver dit knækbrød.
Bag knækbrødet ved 200grader i 15-20min. Hold øje med knækbrødet undervejs.
Lad knækbrødet afkøle på en bagerist.