Vegetarisk biksemad de luxe med jordskokker
Endnu en opskrift på dejlig nem aftensmad. Hvis du har rodfrugter tilovers fra din aftensmad dagen inden er de ideelle til biksemad, ellers så kog rodfrugterne på dagen du vil lave biksemad, det fungerer bedst hvis rodfrugterne er kolde når du steger dem. I den her opskrift har jeg serveret rødbederne tyndskåret og kolde til. Jeg har kogt og pillet skrællen af rødbederne, jeg synes rødbeder får en rigtig fin smag når de er kogte og pillet, hvis du vil have de skal smage af syltede rødbeder kan du drysse lidt æblecidereddike over rødbederne.
Jeg havde en del tanker omkring den her ”vegetariske” biksemad, hvorvidt jeg skulle bruge et vegetarisk produkt som erstatning for pølser som man normalt ville servere til en biksemad. Jeg blev dog enig med mig selv om at jeg ville undlade det, da jeg nogen gange godt synes at retten kan fungere uden ”kødet”. Jeg har brugt færdigkøbte semidried tomater (hvis du vil lave dem selv, kan du følge den her opskrift). Jeg serverede rød pesto til, som har en god krydret smag, som man også finder i pølser.
God fornøjelse ♥
Pocher ægget:Vegetarisk biksemad de luxe med jordskokker
Print opskrift
Ingredienser:
Sådan gør du:
semidried tomater, salt og peber, og læg det pocherede æg ovenpå.
Velbekomme♥



