Toast med spejlæg og squash
Min roommate og jeg har to klassikere vi altid vender tilbage til, den føromtalte avokadomad og så toast. Begge dele ret simpelt og nemt. Ofte laver vi toast med rugbrød, i den her udgave har jeg dog brugt fuldkornstoastbrød.
Som vegetar snupper jeg jo ikke lige skinken, til at lægge mellem brødet. Så jeg har prøvet at give et eksempel på hvad man kan bruge i stedet for.
Som udgangspunkt vil jeg sige at toast er en af de der retter hvor jeg synes du skal bruge, det du lige har i køleskabet.
Og det var altså også det jeg tog udgangspunkt i! Så jeg brugte ketchup, spidskål, æg og ost. Hvis det lyder lidt for sundt så kan jeg trøste dig med at når osten smelter udover spinat og squash så kan du næsten ikke smage at det er ok sundt.
Vegetarisk toast med æg & rød spidskål
Print opskriftIngredienser:
- 2 skiver toastbrød
- 1 æg
- En håndfuld rød spidskål
- 2 skiver ost
- Salt og peber
- Olie til stegning
Sådan gør du:
1. Skær spidskål i tynde skiver
2. Smør toastbrødene med ketchup, læg spidskål skiver, ost på den ene skive brød, læg den anden skive toast på som top.
3. Læg toasten i en toastmaskine eller på en varm pande
4. Lav imens et spejlæg på en varm pande
♥ Jeg har toppet med små spiselige blomster