Pssst. vil du se hvordan du laver tærtebunden på 19 sekunder? Så tryk play♥
Verdens bedste Tærtebund, kræver kun 4 ingredienser
Det kan være ret svært, at få den der helt perfekte tærtebund, synes jeg. Det er dog lykkedes mig med denne opskrift!
Tærtebunden bliver simpelthen så lækker smidig og mega sprød. I tærtebunden kan du tilsætte lidt tørrede krydderier, revet ost eller friske krydderurter og forskellige frø. Det giver ekstra smag til dejen. Det bliver simpelthen såååå lækkert.
I min opskrift på svampetærte brugte jeg fx sesam og det er også denne udgave i får her, som sagt kan sesam undlades og erstattes med krydderurter osv. Jeg lavede også en opskrift hvor jeg brugte oregano og sesamfrø. Og i opskriften med beder brugte jeg rosmarin og revet ost. Muligheder er der altså nok af, du kan også sagtens holde den helt simpel, og så undlade smagstilsættere.
Hvis du vælger at tilsætte din egen smag så vil jeg sige du skal bruge ca. 1-2 tsk krydderi. Og ca. 1 spsk revet ost. Frø ca. 1/2-1 spsk.
Tærtebunden her kan laves som en galette eller du kan bruge den i et helt almindeligt tærtefad.
Tærtebund
Print opskriftIngredienser:
- Tærtebund
- 100 g smør
- 80 ml vand
- 210 g speltmel
- 1 spsk. sesamfrø
- 1/2 tsk salt
Sådan gør du:
- Smelt smør og vand i en gryde.
- Tilsæt mel, sesamfrø og salt og rør dejen godt sammen.
- Læg dejen på et stykke bagepapir og rul eller pres den til en god stor rund dej.
- Tilsæt fyld og bag i 20 min. ved 200 grader.