Grøn pesto – Kræver kun 4 ingredienser
Jeg ved ikke noget bedre end at have en hjemmelavet pesto stående i køleskabet. Det ser bare altid vildt lækkert og overskudsagtig ud. Bevares det er ret sjældent jeg har overskud og tid til at lave en pesto. Det er dog lykkedes denne gang og jeg tænkte derfor jeg ville dele opskriften med jer!
Jeg lavede pestoen til opskriften på græskarsuppe du kan læse her . Det gik lidt hurtigt og jeg fik derfor ikke lige et billede af pestoen. Så jeg håber i kan forstille jer det endelige resultat.
Hvad skal der i en pesto..
Pinjekerner er en klassisk ingrediens i en pesto, men jeg bliver simpelthen så nærig når jeg skal købe pinjekerner at jeg ender med at lade posen hænge. Jeg bruger ofte mandler istedet, som også er dyre men jeg føler alligevel jeg får mere for pengene.
Nogengange bruger jeg et miks af flere nødder i min pesto, det kan også varmt anbefales.
Et godt tip er at ristet nødderne inden de bliver blendet. Når du rister nøddernne fremmer du nemlig smagen i nødderne.
Grøn pesto - Kræver kun 4 ingredienser
Print opskriftIngredienser:
- 50 g bredbladdet persille
- 1 dl mandler
- 100g parmesan
- 1½dl olie
- salt
Sådan gør du:
Læg alle ingredienserne i en foodprocessor og blend indtil du har en ensartet masse.
Skold et glas og hæld pestoen på glas.
Kan holdes sig ca. 1 uge i køleskabet