Grønkålscurry med græskar og kikærter
Nem og lækker curry. Her serveret med naanbrød, chutney og yoghurt.
Perfekt efterårs ret! Jeg laver ofte en stor portion og så fryser jeg den ned. Et lille tip hvis du vil gøre hverdagen lidt nemmere er at købe en pose færdighakket grønkål. Jeg er blevet ret stor tilhænger af færdighakket grøntsager. Nogen mener måske det er at snyde, men jeg synes altså det gør aftensmaden nemmere og sikre jeg får spist mine grøntsager, easy peasy.
Pssst vil du bage dine egne naanbrød? Så find en opskrift her.
Grønkålscurry med græskar og kikærter
Print opskriftIngredienser:
- Curry
- 1 løg (i tern)
- 2 fed hvidløg (i tern)
- 20 g ingefær (i tern)
- 250g kartofler (i tern)
- 350g Hokkaido (ca. ½ græskar) (i tern)
- 150g grønkål (finthakket)
- 1/2 - 1 spsk. Grøn karry pasta
- 1 ds kikærter
- 1 ds. flåede tomat
- 1 ds. Kokosmælk
- Tilbehør
- 4 stk. naanbrød
- 1 glas mango chutney
- yoghurt (jeg brugte græsk yoghurt)
Sådan gør du:
Grønkålscurry
- Skær løg, hvidløg og ingefær i små tern
- Skær kartofler i store tern.
- Skyl græskarret og halver det. Udhul græskarret og skær det i store tern.
- Fint hak grønkål.
- Varm en tykbundet gryde med olie, svits løg, hvidløg, ingefær og karry pasta i 2-3 min.
- Tilsæt kartofler og hokkaido i gryden og svits yderligere i 3-4 min.
- Tilsæt kikærter, tomat og kokosmælk
- Lad curry’en simre under låg i 20-30min. Tjek om kartoflerne er møre og server.
Tilbehør
- Lun naanbrød efter anvisning på pakken.
- Server curry’en med naanbrød, toppet med chutney og yoghurt.