Ispinde med hindbær & appelsin
Jeg kan blive helt glad når jeg ser farven på den her is! Smagen er lige så god. Isen smager dejlig friskt af hindbær og appelsinen giver en lidt parfumeret smag.
”Basen” af isen er lavet med skyr og bananer og den er derfor ret lovlig på sundhed skalaen hvor man sagtens kan spise isen som et mellemmåltid.
*for at give den hvide streger i isen skal du tilsætte 1-2 tsk skyr i isformen, som du trykkes ned i isen tilsidst.
Isen kan holde sig 1-2 måneder på køl.
Isforme og ispinde er fra Nicolas Vahe.
Ispinde med hindbær & appelsin
Print opskriftIngredienser:
- 2 dl skyr + (½ dl til topping)
- 2 små bananer, ca. 200g
- 120g hindbær, hakkede
- 2-3 tsk honing
- 1 øko appelsin, ca. 1 tsk appelsinskal heraf
- pynt: hvidchokolade ca. 20-30g & mørk chokolade ca. 20-30g
Sådan gør du:
Blend bananer, skyr og halvdelen af hindbærrene indtil ud har en ensartet masse. Tilsæt resten af de hakkede hindbær, 1 tsk appelsinskal, honning og rør rundt – smag til med mere honning hvis du synes. Hæld massen i formene, top hver form med 1 tsk. skyr du trykker ud langs kanterne. Placer en ispind i hver is og frys isene indtil de er helt frosne, ca. 6timer. Smelt chokoladerne i hver sit vandbad og pynt derefter isene som du finder flottest.
2 kommentarer
Du har glemt honningen 🙂
Åh nej! Det er nu tilføjet, tak Gitte <333