Fladbrøds pizza med jordskokker & blåskimmel
Verdens nemmeste opskrift på pizza
Yes, som overskriften hentyder til, så kommer der her en virkelig virkelig nem opskrift på pizza!
Hemmeligheden er at bruge fladbrød som bund. Det der tager længst tid når man skal lave en god pizza er som regel bunden, den skal æltes, hæve osv. Og bevares resultatet bliver da også vildt lækkert når man tager sig tiden til det.
Men! Hvis det lige skal være lidt nemmere en dag, og du gerne vil have den der mega sprøde bund som kan være lidt svær at få med en hjemmelavet dej, så skal du prøve at lave din pizza med fladbrød.
Så det du skal er, tage fladbrødet ud af pakken og så vælge dit ynglings fyld til toppen, ind i ovnen, og 10min efter er der pizza.
I den her opskrift har jeg brugt jordskokker som fyld, jordskokker er i sæson lige nu, og smager skønt. Men brug lige det fyld du har mest lyst til.
I stedet for den klassiske tomatsauce bruger jeg creme fraiche, det giver en lidt mildere smag som jeg er ret stor tilhænger af.
Hvor kan du købe fladbrød?
Jeg har købt fladbrødet i min lokale arabiske købmand, hvis du ikke lige har sådan en, så kan du finde fladbrød i velassorteret supermarkeder. Skulle det gå helt galt og du ikke kan få fladbrød, så kan du bruge pitabrød du deler på midten.
God fornøjelse
Fladbrøds pizza med jordskokker & blåskimmel
Print opskriftIngredienser:
- 8 store jordskokker (ca. 400 g)
- 4 spsk creme fraiche, 18%
- 2-4 tsk honning
- Ca. 40g Blåskimmel
- 2 håndfulde ærteskud eller rucola
Sådan gør du:
Fladbrøds pizza med jordskokker & blåskimmel
- Bag jordskokkerne i ovnen ved 200grader i 20min, de skal være tæt på gennembagte. Husk de også får 10min i ovnen ovenpå pizzaen, de behøver derfor ikke være helt gennembagte.
- Skær de bagte jordskokker i ½-1cm tykke skiver
- Smør hvert fladbrød med 1 spsk cremefraiche, anret jordskokker på fladbrødene, dryp med honning og blåskimmel.
- Bag i ovnen ved 200grader i 10-15min, pizzaerne er færdige når bunden er sprød.
- Server med ærteskud eller rucola på toppen.