Chokolade fudge med valnødder, nem og lækker opskrift
Fudgen bliver lavet af kondenseret mælk og chokolade, man smelter sammen i en gryde – så bliver det vist ikke nemmere. Det smager vildt lækkert!
Du kan selv tilsætte forskellige ingredienser, jeg har her forsøgt med valnødder og frysetørret granatæblekerner, hvilket fungerede ret godt, det giver lidt knas. Du skal bare huske at det du tilsætter helst skal være finthakket, ellers har fudgen svært ved at hænge sammen.
Server fudge, når du normalt ville have serveret eller spist et stykke chokolade. Hvis det skal være lidt ekstra fint kan du serverer fudgen som dessert med friske bær og vanilje is.
Chokolade fudge med valnødder, nem og lækker opskrift
Print opskriftIngredienser:
- 200g 72% chokolade,grothakket
- 100g 82% chokolade, grofthakket
- 1 ds kondenseret mælk (400ml)
- 2 dl finthakket valnødder
- 1 håndfuld frysetørret granatæblekerner
Sådan gør du:
- Hak chokoladen groft.
- Hæld kondenseret mælk og chokolade i en gryde, og rør rundt ved svag varme
- Tilsæt ca. 1½ dl finthakket valnødder i chokoladen. Den sidste ½ dl chokolade skal bruges til topping.
- Rør rundt i gryden, når fudgen begynder at samle sig til en fast masse, hælder du den i en topperware boks eller i en springform (20cm i diameter), husk at belægge formen med bagepapir, ellers sætter fudgen sig fast.
- Drys med valnødder og granatæblekerner.
♦Fudgen kan holde sig i køleskabet i en uge.