Koldskål med jordbær, nem & lækker opskrift
Det er ikke sommer uden jeg har fået koldskål, dog ikke den klassiske koldskål som de fleste nok kender.
I min familie laver vi nemlig koldskål lidt anderledes, vi tilsætter ikke æggeblommer som man normalt gør. Vores version af koldskål kræver kun 4 ingredienser: frosne jordbær, kernemælk, lidt sukker og kammerjunker.
Den bliver ikke helt lige så fed i smagen som en klassisk koldskål kan være, istedet får du en iskold og frisk koldskål pga. de frosne jordbær.
Jeg har her pyntet lidt ekstra med brombær og citronmelisse.
God fornøjelse. ♥
Koldskål med jordbær, nem & lækker opskrift
Print opskriftIngredienser:
- 1 Liter kærnemælk
- 300g Frosne jordbær
- 1-2spsk. Sukker
- Topping
- 1 Pose kammerjunker
- 100g friske brombær
- 1 par Blade citronmelisse til topping
Sådan gør du:
Blend de frosne jordbær med kernemælken, smag til med sukker.
Server koldskålen imens den er kold, top med kammerjunker og brombær.