Risalamande is
Er du typen der synes risalamande er en lidt tung dessert?
Så lav isalamande is istedet, den kolde desserten gør risalamanden lidt lettere.
Så er vi kommet til d. 3. advent og julen nærmer sig med hastige skridt. Jeg har heldigvis allerede fået købt alle mine julegave, så lige på den front kan jeg læne mig tilbage og slappe af. Jeg har jo lovet jer en video hver advent, så denne advent er ingen undtagelse. Jeg har lavet risalamande is. Som i kan se på filmen er det mega nemt at lave og tager ingen tid. Jeg har købt en ny smart silikoneform, hvis du ikke lige har det så bare brug en anden (firkantet eller rund) form evt. beklædt med bagepapir, så kan du skære stykkerne ud.
Jeg har forsøgt mig med at selv klippe videoen sammen da min søde veninde som normalt hjælper mig desværre ikke havde tid, jeg håber derfor i vil bære over med mig, hvis der er lidt fejl og mangler. 🙂
Hvis du er vil have flere jule opskrifter så kig med her.
Risalamande is
Print opskriftIngredienser:
- 1½dl piskefløde
- 1½dl risengrød
- 2dl kondenseret mælk
- 1 spsk vaniljesukker
- 60g mandelsplitter
- topping
- 1 gl kirsebær sauce
- Guld støv
Sådan gør du:
Pisk flødeskummen til blødt skum. Tilsæt risengrød, kondenseret mælk , vaniljesukker og mandelsplitter. Rør rundt indtil du har en ensartet masse.
Hæld massen i formene, frys i ca. 3-4 timer. – server straks med kirsebærsauce og guldstøv, inden isen smelter.♥