Møre auberginer i krydret tomatsauce med spaghetti
Auberginen smager allerbedst, når den bliver stegt helt mør.
Det bliver den her og derefter rørt i en lækker krydret tomatsauce.
Jeg er ret stor fan af auberginen. Jeg synes dog den ofte møder lidt skepsis, da den kan virke lidt kedelig i smagen. Det kan jeg tildels godt følge, men så handler det bare om at få den stegt mør. Auberginen tekstur kan nemlig bidrage med rigtig meget i en ret. Så husk! Skal der auberginen på bordet, så skal den steges dejlig mør. Hvordan gør jeg så det? Steg den på panden og svits indtil den bliver flot brun, og falder lidt sammen, det kræver du tilsætter lidt ekstra olie undervejs.
I retten har jeg også toppet med burrata.. jeg eeeeelsker burrata. Burrata kaldes mozzarellaens “fine fætter”. Burrata er en friskere udgave af mozeralla’en, og smager bare fantastisk, og har den lækreste konsistens.
Møre auberginer i tomatsauce med spaghetti
Print opskriftIngredienser:
- 1 løg
- 1 hvidløg
- 1/1 – 1 chili
- 1 aubergine
- 1 rød peberfrugt
- 1 tsk. paprika
- 1 tsk. spidskommen
- 1 ds. Flåede tomat
- Tilbehør
- 200g Fuldkorns spaghetti
- 1 Burrata*
- Evt. en økologisk citron
Sådan gør du:
TIP
* Du kan købe burrata i ostebutikker eller Irma. Burrata kan erstattes med frisk mozzarella.