Vegetarisk lasagne med græskar, fennikel & dild
Vanvittig lækker vegetariske lasagne med søde æbler, sprøde fennikel og græskar. Opskriften er super nem at lave. Mangler du nogen ingredienser, så brug nogen andre.
Server en frisk salat og en god skive brød til lasagnen.
Vegetarisk lasagne med græskar, fennikel, æble & dild
Print opskriftIngredienser:
- Lasagne fad på 25*25cm
- Lasagne
- Græskar, f.eks. butternut 1 kg
- 1 fennikel
- 300g portobello svampe
- 1 spsk. soyasauce
- 1 æble
- en håndfuld grofthakket dild
- 500ml cremefraiche
- 1 spsk. grov sennep
- 100g revet parmesan
- 6-8 pastaplader, afhængig af dit fad
- Salt og peber
Sådan gør du:
1. Skær græskarret i mundrette bider, vend med olie, salt og peber
2. Læg dem på en bageplade med bagepapir, bag i ovnen ved 200grader i 30 min
3. Snit fennikel og skær æble i mundrette bider, stil til siden
4. Skær portobellosvampe i skiver, svits på panden i olie, tilsæt soyasauce og lad det koge ind, stil til siden
5. Rør, dild, cremefraiche, sennep, salt og peber sammen
6. Nu har du alle dine ingredienser klar – så skal der bygges lasagne
7. Start med et lag med græskar, fennikel, svampe, æble, derefter cremefraiche, så pastaplader, sådan forsætter indtil du har 3 lag, top af med cremefraiche, olivenolie & parmesan og evt. lidt dryp olivenolie
8. Bag i ovnen ved 200grader i 30 min.