Pitabrød pizza med ærtepesto & radiser
Min lille serie af pitabrød pizzaerne forsætter! Her har jeg serveret pizzaerne med ærter og radiser!
Pizzaerne er ikke helt så ”pizza” agtige men ligger mere op til at skulle blive brugt som en lækker eftermiddags snack eller som en appetizer hvor du skærer pizzaerne i mindre bidder.
Så måske der egentlig bare er tale om en let sommer pizza? Den smager i hvert fald skønt og er dejlig nem at lave.
Jeg har smurt pizzaerne med en ærtepesto du kan finde opskriften her.
Se også mine to andre opskrifter på pitapizza med aubergine og romesco og gedeost og hindbær
Vil du se resten af mine pizza opskrifter så kig med her.
Pita pizza med ærtepesto & radiser
Print opskriftIngredienser:
- 3 Fuldkorns pitabrød
- 1 bdt. Radiser
- 6 spsk. Ærtepesto
- 3 spsk. Creme fraiche
- Brøndkarse
Sådan gør du:
Skær radiserne i tynde skiver, du skal bruge ca. 12 radiser i alt.
Halver pita brødene ved at skære dem igennem så du får to bunde, smør bundene med creme fraiche.
Dryp med olie,salt og peber. Bag i ovnen ved 200 grader i 10-15 min. Bundene skal være godt sprøde.
Saml pita pizzaerne ved at smøre bundene med ærtepesto, top med radiser og brøndkarse. Server straks.