Nem chiagrød med yoghurt, peanutbutter & blåbær
Jeg har før brugt den her morgenmad som dessert, det synes jeg sagtens man kan! Den er ret let og lækker i smagen, peanutbutteren giver en dejlig salt smag, og så smager det skønt toppet med en yoghurt med bær smag.
Jeg servede chiagrøden til brunch, se brunch indlægget her
Vil du have flere lækre opskrifter til din morgenmad eller brunch? Så kig med her.
Nem chiagrød med yoghurt, peanutbutter & blåbær
Print opskriftIngredienser:
- Chaigrød
- 8 spsk. Chiafrø
- 4 dl mandelmælk
- Topping pr. glas
- - ca. 2 spsk. bær yoghurt pr. glas
- - 1-2 tsk. peanutbutter
- - 1 spsk. optøede blåbær
- - 1-2 tsk. Hakket valnødder
- - 1-2 friske mynteblade
- - 1-2 skovsyre blade
Sådan gør du:
Chiagrød
- Rør chiafrø og mandelmælk sammen i en skål
- Stil blandingen på køl i min. 2 timer, gerne natten over
- Find fire fine glas og læg chaigrøden i bunden af glassene
- Anret nu med de forskellige toppings, som du finder smukkest