Lækker Vegetarisk brunch menu
I det her indlæg får du en oversigt over, hvordan du kan sammensætte en lækker vegetarisk brunch menu.
Jeg ved ikke noget bedre end at planlægge en middag, et fødselsdagsarrangement eller som i det her tilfælde en brunch. Lige så snart dagen er valgt og krydset sat i kalenderen, kredser mine tanker om dagen. Egentlig mest på… hvad skal vi så have at spise? Jeg elsker at sammensætte en menu, jeg ligger derfor også ofte hus til hvis jeg får muligheden.
Da jeg har taget orlov fra mit studie (ernæring og sundhed), ser jeg ikke min søde studiegruppe så ofte. Det er måske endda lidt en overdrivelse at kalde os for en studiegruppe, da det som oftest ender i en masse alkohol når vi er sammen, men det lader vi ligge. Udover at drikke en masse vin for så at smutte videre på Bremen har vi fået en god vane med at spise brunch sammen.
Vi skiftes til at ligge lejlighed til, og så tager vi alle sammen lidt med, det fungerer altid vildt godt. Denne gang stod jeg dog for det hele, det var simpelthen nemmest for så kunne jeg tage lidt billeder af maden undervejs. For at kunne tage billederne forberedte jeg det meste dagen inden, så det kan du altså sagtens med den her brunch. Bollerne er koldhævede så dem bagte jeg på dagen, da det jo altid er lækkert med friskbagte boller. Derudover har jeg lagt stor vægt på at lave en brunch der ikke er for tung, jeg synes godt man kan blive lidt ubehagelig mæt nogen gange af brunch, jeg har derfor lavet den her brunch med en masse gode sunde sager.
Vil du have flere lækre opskrifter til din morgenmad eller brunch? Så kig med her.
Vegetarisk brunch Menu:
Carpaccio med grape, grøn æble & mandler
Sund nutella med mandler & kokosolie
Langtidshævede fuldkornsboller med brune ris
Chiagrød med yoghurt, peanutbutter & bær
Appelsin juice
Kaffe & te
Cremant