Bagt aubergine med soya & chili marinade
Jeg lavede denne ret forleden da mine forældre var på besøg. Retten blev heldigvis taget godt imod og jeg tænkte derfor det var oplagt at dele den med jer!
Jeg elsker aubergine, jeg synes det er en mega lækker grøntsag.
Auberginen er en ret oplagt grøntsag hvis man ikke spiser kød, eller vil spise mindre af det. Grunden til auberginen er en oplagt “skær ned på kødet grøntsags” er fordi den er dejlig fast og sej i sin konsistens, og så er det en grøntsag der virkelig kan steges mør, lidt ligesom kød kan.
Jeg fortrækker auberginen når den bliver bagt helt blød og mør! Det er såååå lækkert!
Det er også vigtigt den får en masse sauce /marinade den kan ligge og sovse rundt i, og suge en masse god smag til sig. Marinaden her er lavet med soyasauce, hvidløg og chili ingredienser, jeg næsten altid har derhjemme, og ingredienser der ofte ligger og bliver rynket i min grøntsagsskuffe.
Hemmeligheden i den her ret er at give auberginen laaaaaang tid, meget gerne en hel time! Så bliver den bare så lækker!
Jeg håber du bliver lige så vild med retten som jeg er, god fornøjelse.
Marinade Grønt Topping Bagt aubergine med soya & chili marinade - nem opskrift
Print opskrift
Ingredienser:
Sådan gør du: