Broccolisuppe med friterede salvie og granatæblekerner
Her kommer en virkelig nem opskrift på broccoli suppe, den tager max 15min at lave. Jeg koger kun suppen i 3 min, det giver den mere bid og gør at alle de gode vitaminer og mineraler fra broccolien ikke går helt til spilde i det varme vand.
Jeg har toppet med friterede salvie, lavendel og granatæblekerner, men brug lige det du har lyst til. Det er super nemt at lave friterede salvie, du varmer bare en pande op med massere af smør og ligger salvien i det varme smør, det giver en vildt lækker smag.
Vil du have flere suppe opskrifter så klik her.
Broccolisuppe friterede salvie og granatæblekerner
Print opskriftIngredienser:
- Broccolisuppe
- 1 blomkål, ca. 450g
- 2 fed hvidløg
- 15 g ingefær øko med skræl
- 750ml vand
- 1 tsk herbamare bouillon eller en grøntsagsterning bouillon
- Topping
- Granatæblekerner fra ½ granatæble
- En håndfuld salvie
- Smør
- Lavendel
Sådan gør du:
Suppe
- Hak broccolien groft.
- Bring vandet i kog, tilsæt hele hvidløg, hakket ingefær, og bouillon.
- Tilsæt broccolien og kog i 3min.
- Blend suppen
Friterede salvie
- Smelt en klat smør på en varm pande
- Læg hele salvie blade på indtil de bliver sprøde, sæt til siden.
- Server med granatæblekerner, friteret salvie og lavendel hvis du har det, eller så lav din egen lækre topping.