Pssst. vil du se hvordan du laver suppen, det tager kun 30 sek? Så tryk play.
Gulerodssuppe med appelsin & spidskommen
Suppen her er tilsmagt med spidskommen og appelsin, hvilket giver den en næsten mellemøstlig smag, ret skønt synes jeg.
Tilsidst skal du smage suppen til med frisk appelsinsaft, her kan du smage dig frem, måske starte med en halv appelsin og så tilsætte mere undervejs. Er du helt vild med appelsin smagen, så kan du med fordel bruge en økologisk appelsin, hvor du river lidt af skallen med i din suppe.
Det er vist ingen hemmelighed at jeg eeelsker suppe. Jeg synes simpelthen det er genialt, det er så nemt og simpelt at lave en god suppe. Jeg ender ofte med at blende suppen, fordi så kan jeg få lov til at skære grøntsagerne, lige så grimt som jeg vil. (Ingen kan alligevel se det når suppen først er blendet).
Gulerodssuppe Topping Gulerodssuppe med appelsin & spidskommen
Print opskrift
Ingredienser:
Sådan gør du:
3 kommentarer
Lyder lækker
Den kan varmt anbefales 🙂
Prøv den