Hjemmelavet ymerdrys
Er rugbrødet blevet tørt og kedeligt? Så lav det til ymerdrys.
Den klassiske opskrift på ymerdrys er rugbrød og brun farin. Jeg tænkte dog jeg ville gøre det lidt anderledes og den her opskrift er derfor lavet med muscovadorørsukker istedet. Muscovadosukker smager lidt af lakrids, så ymerdryssen får en fin smag af lakrids.
Hvis du ikke lige kan få fingrene i muscovadosukker så brug almindeligt brun faring istedet.
Hjemmelavet ymerdrys - kræver kun 2 ingredienser
Print opskriftIngredienser:
- 300g rugbrød
- 3 spsk. muscovadosukker
Sådan gør du:
Skær rugbrødet i store tern. Læg rugbrødsternene i en foodprocessor, tilsæt sukker. Blend indtil rugbrødet er godt smuldret.
Læg rugbrødssmuldret på en bageplade med bagepapir.
Bag ved 150grader i 20min. rør rundt 2-3 gange undervejs.
Lad ymerdryssen køle af før den hældes på et rent glas.