Carpaccio med grape, grøn æble & mandler
Opskrift med grape, denne opskrift lavede jeg til min vegetariske brunch. Det er måske lidt overdrevet at kalde det her en opskrift, ikke desto mindre synes jeg den fortjener et lille indlæg.
Jeg synes ofte brunch bliver en lidt tung fornøjelse, og derfor kan det være lækkert med lidt surt og frisk smag. Det får du med den her carpaccio – det er mega nemt at lave og ser bare fint ud på brunchbordet. I den her opskrift vil jeg sige der ca. er til 4 personer eller til 1 person hvis du bare vil have den for dig selv til morgenmad med en skive brød eller lidt yoghurt.
Hvis du synes det bliver lige surt nok, kan du hælde lidt flydende honning over.
Vil du have flere lækre opskrifter til din morgenmad eller brunch? Så kig med her.
Carpaccio med grape, grøn æble & mandler
Print opskriftIngredienser:
- 1 grønt æble
- 1 grape
- 1/2 dl grofthakket mandler
Sådan gør du:
Carpaccio med grape, grøn æble & mandler
- Skær skallen af grapen, du skal skære helt ind til der hvor du møder frugtkødet. Når du står med en rund grape kun af frugtkød, skærer du den i skiver.
- Skær æblet i skiver, jeg servede den med æblehuset, dog fjernede jeg kernerne.
- Anret æble og grape skiftevis og drys med mandler