Kandiserede krydderurter
Se lige de her, er de ikke smukke!? Når du vender krydderurterne i æggehvide og flormelis bliver de efter et par timer helt stive. Jeg synes lidt det ligner at det har sneet på dem. Jeg synes det er virkelig smuk måde at pynte juledesserten på. Jeg brugte de kandiserede krydderurter på klatkager og risengrød, men jeg tænker at de også ville være super fine på en kage.
Jeg brugte salvie og mynte, men du kan bruge lige den krydderurt du synes smager bedst. De urterne kan holde sig i 1 – 2 uger i en lufttæt beholder.
Vil du have flere lækre vegetariske juleopskrifter? Så kig med her.
Kandiserede krydderurter
Print opskriftIngredienser:
- 1 pasteuriseret æggehvide
- 1 håndfuld krydderurter fx mynte, salvie
- 75g flormelis
Sådan gør du:
Kandiserede urter
- Pisk æggehvide med en gaffel, til det skummer.
- Kom flormelis på en tallerken.
- Dryp kryderurteblandene i æggehvide.
- Lad bladene afdryppe, og vend dem derefter i flormelis.
- Læg dem til at tørre på en bagerist, du har nu kandiserede urter.