Vegetarisk toast med bløde løg og syltede rødløg
Bløde løg hører sig vel lidt til en hakkebøf, her har jeg dog inviteret dem med på toppen af en toast. Jeg har blandet de bløde løg med syltede rødløg, som bidrager med en lækker syrlighed til de lidt fedtede bløde løg. Inde i toasten gemmer sig tynde skiver af squash, lidt ketchup og et par gode skiver ost – så behøver jeg vidst ikke mere.
Opskriften er lavet med fuldkorns toastbrød, men brug det brød det lige har ved hånden, rugbrød og lyst brød fungerer også super fint.
Vegetarisk toast med bløde løg og syltede rødløg
Print opskriftIngredienser:
- 2 skiver toastbrød
- ¼ squash
- Ketchup
- 1 håndfuld spinat
- 2 skiver ost
- 1 spsk. syltede rødløg
- ½ løg
- Salt og peber
- Olie til stegning
Sådan gør du:
1. Skær squash i tyndes skiver
2. Smør toastbrødene med ketchup, læg squash, spinat, ost på den ene skive brød,
3. Læg den anden skive toast på som top
4. Læg toasten i en toastmaskine eller på en varm pande
5. Lav imens bløde løg, skær løg i både og steg på en varm pande med olie
♥ Top med bløde løg, syltede rødløg. Jeg havde også lidt spiselige kløver jeg dryssede på