Yoghurt knas med kokosflager, blåbirkes & hasselnødder
Nem og lækker hjemmelavet topping til yoghurten.
Kræver få ingredienser og smager mega skønt.
Som nogen af jer nok har opdaget på min instagram, så har min kæreste, og jeg rykket teltpløkkerne op. Vi er flyttet til Rotterdam, hvor min kæreste har fået en praktik plads. Så selvom det måske ikke er så tydeligt, så er billedet taget på vores tagteresse med udsigt over Rotterdam.
Jeg bruger en masse tid hernede på at øve mig i et blive meeeeget bedre til at tage billeder. Og så opdaterer jeg bloggen med en masse nye opskrifter.
Her får i opskriften på en nem drys til yoghurten, jeg har holdt den simpel. Vil du peppe den lidt ekstra op så tilsæt lidt krydderier, måske kanel eller kardemomme for at gøre den efterårs “agtigt”?
Hvis i vil høre mere om Rotterdam, eller der er noget i savner på bloggen – så kommenter gerne her. I kan også skrive på instagram som der allerede er et par stykker der har gjort – TAK for de beskeder, jeg bliver SÅ glad når jeg hører fra jer♥
Godmorgen.
Yoghurt knas med kokosflager, blåbirkes & hasselnødder
Print opskriftIngredienser:
- 200 g hasselnødder
- 200 g havregryn
- 2 spsk. blå birkes
- 50 g kokosflager
- 4 spsk. honing (flydende eller fast)
- salt
Sådan gør du:
Yoghurt knas
- Rist hasselnødderne på en varm og tør pande i ca. 5min. Når hasselnødderne har taget farvet ligges de på et rent hviskestykke. Pak hasselnødderne ind i hviskestykket og rul dem frem og tilbage indtil skallen falder af.
- Ris havregryn på samme pande i et par minutter, de skal taget lidt farve.
- Tilsæt hasselnødder, birkes, kokosflager og honing og et lille drys salt på panden. Rør rundt indtil honningen er godt fordelt.
- Læg blandingen på en bradepande og lad den afkøle helt.
- Hæld knasen på glas. Den kan holde sig i en lille uges tid.
TIP
Vil du gerne slippe for at skulle "afskalle" hasselnødderne? Så køb dem uden skal.