Boghvede granola med græskarkerner og honning
Lækker og sund opskrift på boghvede granola. Granolaen her består hovedsageligt af boghvedekerner. Da boghvedekerner jo er helt hårde så skal du først ligge dem i blød i 30 min. men så bliver de til gengæld også rigtig gode i granolaen. Boghvedekerner har en lidt nøddeagtigt smag. Jeg spiste den i morges til morgenmad med græskyoghurt, blommer og flydende honning.
God fornøjelse.
Boghvede granola med græskarkerner og honning
Print opskriftIngredienser:
- 400 g boghvedekerner
- 5 dl kogende vand
- ____________________
- 1 dl græskarkerner
- 1/2 dl sesamfrø
- 1/2 dl chia frø
- 3/4 dl flydende honning
Sådan gør du:
Boghvede granola
- Læg boghvedekernerne i blød i det kogende vand 30 – 1 time.
- Dræn boghvedekernerne for vand, læg dem i en stor skål.
- Tilsæt græskarkerner, sesamfrø, chia frø og flydende honning i skålen. Rør rundt.
- Beklæd to bageplader med bagepapir og fordel granolaen over de to plader.
- Bag granola i ovnen ved 180grader i ca. 30 min. Rør rundt et par gange undervejs.
- Lad granolaen afkøle og hæld den på glas. Den kan holde sig i en måneds tid.