Bagte og stegte grøntsager
En dag ved vandet… Min veninde og jeg besluttede os for at spise frokost ved vandet, nærmere Amagerfælled strand. Jeg havde lige besluttet mig for at ”springe ud” som blogger og fik ideen til at tage en masse billeder af mad i det smukke vejr, solen skinnede fra en skyfri himmel. Jeg tilberedte al maden hjemmefra, da den var færdig satte vi os i min lille Suzuki Swift og ræsede til stranden. Resultaterne blev til en masse smukke billeder med blå himmel og rustik ”bordplade” og en skøn dag med min veninde.
Retterne jeg lavede var følgende: Smørstegte porrer, Majs med blåskimmel, og Kartofler med rødløg
I det her indlæg vil jeg give opskriften på de sidste to elementer på tallerken, grillede citron og ovnbagte karotter. Jeg har prøvet at vise på en tallerken hvordan man kan kombinerer de forskellige retter til en ret. Jeg brugte ca. 1 time på at lave alle retterne, så selvom det måske kan virke lidt omstændeligt skal du ikke blive skræmt, det er ikke så svært.
Citronen 2 personer - 1 citron Fremgangsmåde 1. Skær citronen i ca. 1 cm stykke skiver 2. Læg skiverne på en tør varm pande, steg dem indtil de er flotte gyldne.
Karotterne 2 personer - 200g karotter - 1 helt hvidløg - olie - salt Fremgangsmåde 1. Skyl karotterne, halver dem og læg dem på en bageplade. 2. Tag et helt hvidløg og halver det, læg det på bagepladen sammen med karotterne. 3. Tilføj olie og salt. Sæt i ovnen og bag i ca. 30min ved 200grader.
Anret grøntsagerne som du synes er smukkest, jeg har også brugt lidt løgcreme fra IL FORNAIO den kan købes i velassorterede supermarkeder.