Syltede rødløg
Jeg lavede de her rødløg da jeg skulle bruge dem til opskriften på avokado maden . Rødløgene fungerer dog også vanvittig godt til alle mulige andre retter. Brug dem til retter hvor du synes der mangler lidt syre. Jeg synes syltede løg er gode på toppen af de fleste rugbrødsmadder eller i salater.
Opskriften her er fra min mormor, jeg har holdt den helt klassisk men hvis du har lyst kan du sagtens tilsætte krydderier, som appelsinskal, kanelstang, peberkorn, osv. kun fantasien sætter grænser.
Vil du have flere opskrifter på lækre syltede råvarer så klik her.
Syltede rødløg
Print opskriftIngredienser:
- 1 kg rødløg
- 6 dl lagereddike
- 1 dl æblecidereddike
- 350g sukker
Sådan gør du:
Syltede rødløg
- Skær rødløgene i tynde både.
- Varm eddike, æblecidereddike og sukker i en gryde indtil sukkeret er opløst.
- Tilsæt løgene og rør forsigtigt rundt i ca. 5 min.
- Hæld løgene på skoldet glas og hæld lagen over.
- Løgene kan holde sig en måneds tid i køleskabet.