Hjemmelavet lynsyltede rødløg
Såååååååååå nemt og sååååååå vanvitigt lækkert. Behøver jeg sige mere.
Har du sukker, eddike og rødløg så er det et must at lave lynsyltede rødløg. Opskriften her er til tilbehør til f.eks. aftensmad, til ca. 2 personer– hvis du vil have en større portion ganger du bare op, eller du kan bruge den her opskrift istedet. Løgene kan hældes på et skoldet glas og holde sig i 3-4 måneder (hvis du laver en stor portion).
Vil du være opdateret på mine nyeste opskrifter så følg med på instagram eller facebook.
Vil du have flere opskrifter på lækre syltede råvarer så klik her.
Lynsyltede rødløg - kræver kun 3 ingredienser
Print opskriftIngredienser:
- 2 små rødløg
- 1 dl lagereddike eller æblecidereddike
- ½ dl sukker
Sådan gør du:
Skær løget i tynde både. Hæld eddike og sukker i en gryde, kog det op indtil sukkeret er opløst. Tilsæt løgene lad det koge op. Sluk og lad løgene trække indtil de skal spises, eller hæld på glas.