Mør og saftig ovnbagt blomkål
Bagt blomkål eller faktisk næsten karamelliseret i den her opskrift, er en dejlig nem opskrift. Når man bager blomkål i ovnen bliver det mørt uden at blive udkogt, det synes jeg er ret lækkert. Jeg har lavet en marinade der er salt og sød i smagen. Jeg har brugt blomkålen som topping på pizza se opskrift her, du kan også bruge blomkålen som tilbehør til aftensmaden.
Mør og saftig ovnbagt blomkål
Print opskriftIngredienser:
- 1 blomkål
- Marinade
- 2 spsk smeltet smør
- 2 spsk balsamico
- 2 spsk flydende honning
Sådan gør du:
- Rør alle ingredienserne sammen til marinaden.
- Skyl blomkålen, læg blomkålen på en bradepande med bagepapir, du kan også sætte blomkålen i en tærteform så slipper du for at gøre bradepanden ren bagefter.
- Hæld marinaden over blomkålen.
- Bag i ovnen i en time ved 200grader, i 1 time hver 15min skal du tage blomkålen ud og tage den marinade op der er faldet ned, brug en ske, på den måde sikre du at smagen træder godt frem.