Marokkansk salat med bulgur & blodappelsin
Jeg blev kontaktet af Sinem Basaran, en mega sød pige som ville høre om jeg var interesseret i at smage Numba iste. Jeg tænkte hvorfor ikke? Jeg kendte ikke produktet, men det lød lækkert. Numba er økologisk iste lavet på hibiscus roselle planten, isteen er fyldt med fibre og C-vitamin.
Som jeg har snakket om lidt før, så tænker mit hoved non stop i opskrifter og mad, en smule skørt I know. Men af den grund begyndte jeg selvfølgelig også straks at tænke på hvad jeg så ville spise til isteen. Og det her er så resultatet. En afrikansk/marokkansk inspireret bulgur salat, serveret med et iskoldt glas iste.
Isteen smagte rigtig godt og passede godt til salaten – jeg forstiller mig at jeg skal servere den til sommer når solen skinner (ja jeg savner sol og sommer).
Du kan læse mere om numba her. /indlægget er sponsoreret af Numba.dk
Marokkansk salat med bulgur og blodappelsin
2 personer/4 personer hvis den bruges som tilbehør
Hvad skal du bruge: - 1 dl bulgur - 15g ristede mandler - 15g ristede valnødder - ½ agurk - 1 forårsløg - 4 dadler (bløde uden sten) - 1 lille håndfuld rosiner - 1 lille håndfuld frisk mynte - Oliven olie - Salt og peber
Sådan gør du: 1. Start med at tilberede bulguren efter anvisningen på pakken 2. Skræl agurken, og fjern kerner med en ske, skær den derefter i små tern 3. Fint hak forårsløg, dadler, nødder og mynte 4. Vend alle ingredienserne sammen, smag til med olie, salt og peber