Samosa med svampe & blomkål – perfekt til madpakken ♥
Sommerferien er ved at være slut så madpakken skal til at smøres igen. Derfor har jeg lavet en lille opskrift der skiller sig lidt ud fra den klassiske leverpostejmad. Samosa fyldt med svampe, blomkål, marrokansk krydderiblanding og koriander. Jeg laver altid en stor portion som jeg fryser ned på den måde har jeg altid lige en nem frokost ved hånden.
How to…
Jeg har vedhæftet en video hvor søde Maria Meldgaard, madskribent hos Samvirke fint fortæller hvordan man folder en samosa. Jeg har arbejdet sammen med Maria på blandt andet Krydderiet og hun har længe været en stor inspiration for mig.
Hak blomkål, champignoner og forårsløg fint. Sauter det hele på en varm pande i olie i 10min sammen med mandler, rosiner og ras el hanout. Sluk for varmen og tilsæt koriander. Bland yoghurt med finthakket mynte, citron og sukker – smag til med citronsaft og sukker.Samosa med svampe & blomkål - perfekt til madpakken ♥
Print opskrift
Ingredienser:
Sådan gør du:
Fordel 1 spsk fyld på hver filodej stykke (se link til video længere oppe).
Pensl samosaen med olie og bag i ovnen i ca. 10min.