Vegetarisk burrito med kidneybønner & koriander
Lækker vegetarisk burrito med chili sin carne fyld, toppet med mozzeralla, koriander
og selvfølgelig creme fraiche.
Jeg synes en burrito skal have en god sauce/fyld og så en masse forskellige lækre toppings. Saucen her er egentlig en chili sin carne, som er fyldt med kidneybønner. Du kan derfor også sagtens servere den som en klassisk chili sin carne.
Ift. hvilke “toppings” en burrito skal indholde, så har jeg altid svært ved at begrænse mig. Jeg ender derfor ofte med, at kigge alle køkkenskabene igennem i et forsøg på at finde ekstra ingredienser, jeg kom proppe i min burrito. I denne opskrift har jeg dog prøvet at begrænse udvalget lidt. Så alle kan være med, og du slipper for at tømme køkkenskabene for at lave denne burrito. Hvis du alligevel får lyst til at peppe den lidt ekstra op kan du servere den med dåse majs, et par skiver avokado, guacamole eller måske lidt sprøde græskarkerner for at give lidt knas?
God fornøjelse – jeg håber du kan lide den. Hvis du har tips og tricks til hvordan du laver en god burrito så vil jeg hjertens gerne høre dem ELLER hvis du prøver opskriften så elsker jeg også at høre om det♥.
Burrito med kidneybønner & koriander (vegetarisk)
Print opskriftIngredienser:
- Burrito med kidneybønner & koriander
- 1 løg (i tern)
- 2 peberfrugter (i tern)
- 2 tsk. spidskommen
- 1 chili (finthakket)
- 2 ds. Kidneybønner
- 1 ds. Hakkede tomat
- 2 tsk. sukker
- 8 tortillas
- Topping
- 150 g mozzarella
- 1 bæger cremefraiche 18 %
- 1 bdt. koriander*
Sådan gør du:
- Pil den yderste skal af løget og skær det i tern.
- Skyl peberfrugterne fjern ”kernehuset” og skær dem i tern.
- Svits løg, peberfrugter, og spidskommen i olie i en gryde i 3-4 min.
- Skrab kernerne ud af chilien og hak den fint.
- Tilsæt chili, kidneybønner, hakkede tomat og sukker i gryden.
- Lad retten simre under låg i 10min.
- Lun tortillas efter anvisning på pakken (jeg stegte dem på en pande 1-2 min. på hver side).
TIP
*Ikke vild med koriander? Brug en anden krydderurt fx persille.